Menu
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Εξοπλισμός Κουζίνας

Κωδικός Προϊόντος: 5000 έως 5081 Κωδικός Προϊόντος: 5000 έως 5081
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΛεκάνες Gastronorm από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 εξαιρετικής ποιότητας και φινιρίσματος για απευθείας επαφή με τα τρόφιμα.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΑΧΗ - ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ..
Κωδικός Προϊόντος: 1610 Κωδικός Προϊόντος: 1610
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΙσοθερμικό δοχείο για διατήρηση του φαγητού σε κατάλληλη θερμοκρασία για πολλές ώρες όπως φαίνεται και στις παρακάτω καμπύλες για διάρκεια 4 ωρών και για ζεστό και για κρύο φαγητό.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΩΝ • με διπλά τοιχώματα από πολυπροπυλένιο και εσωτερικά μόνωση πολυου..
Κωδικός Προϊόντος: 1611 Κωδικός Προϊόντος: 1611
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΙσοθερμικό δοχείο για διατήρηση του φαγητού σε κατάλληλη θερμοκρασία για πολλές ώρες όπως φαίνεται και στις παρακάτω καμπύλες για διάρκεια 4 ωρών και για ζεστό και για κρύο φαγητό.  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΩΝ • με διπλά τοιχώματα από πολυπροπυλένιο και εσωτερικά μ..
Κωδικός Προϊόντος: 4408 Κωδικός Προϊόντος: 4408
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗHλεκτρικός τροχήλατος θερμοθάλαμος για συντήρηση του φαγητού στη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • χωρητικότητα : 5 GN 2/1 ή 10 GN 1/1• κατασκευή εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 εσωτερικά και εξωτερικά• μονωμένο με φιλική προς το περιβάλλον πολυου..
Κωδικός Προϊόντος: 4407 Κωδικός Προϊόντος: 4407
ΕΡΙΓΡΑΦΗHλεκτρικός τροχήλατος θερμοθάλαμος για συντήρηση του φαγητού στη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • χωρητικότητα : 11 GN 2/1 ή 22 GN 1/1• κατασκευή εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 εσωτερικά και εξωτερικά• μονωμένο με φιλική προς το περιβάλλον πολυου..
Κωδικός Προϊόντος: 4409 Κωδικός Προϊόντος: 4409
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗHλεκτρικός τροχήλατος θερμοθάλαμος για συντήρηση του φαγητού στη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • χωρητικότητα : 22 GN 2/1 ή 44 GN 1/1• κατασκευή εξ' ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 εσωτερικά και εξωτερικά• μονωμένο με φιλική προς το περιβάλλον πολυο..
Κωδικός Προϊόντος: 4332-4333-4322-4323 Κωδικός Προϊόντος: 4332-4333-4322-4323
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΑνοξείδωτο τροχήλατο dispenser πιάτων για μεταφορά, αποθήκευση πιάτων και για σερβίρισμαστο σωστό ύψος εργασίας. Χρήση σε κρύο ή ζεστό μπουφέ, σε συστήματα self service καθώς και γραμμέςπροετοιμασίας φαγητού. Τα πιάτα ανεβαίνουν στο ύψος με τη χρήση ελατηρίων.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • κ..
Κωδικός Προϊόντος: 4330-4331-4320-4321 Κωδικός Προϊόντος: 4330-4331-4320-4321
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΑνοξείδωτο τροχήλατο dispenser πιάτων για μεταφορά, αποθήκευση πιάτων και για σερβίρισμαστο σωστό ύψος εργασίας. Χρήση σε κρύο ή ζεστό μπουφέ, σε συστήματα self service καθώς και γραμμέςπροετοιμασίας φαγητού. Τα πιάτα ανεβαίνουν στο ύψος με τη χρήση ελατηρίων.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • κ..
Κωδικός Προϊόντος: 4334-4335-4324-4325 Κωδικός Προϊόντος: 4334-4335-4324-4325
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΑνοξείδωτο τροχήλατο dispenser πιάτων για μεταφορά, αποθήκευση πιάτων και για σερβίρισμαστο σωστό ύψος εργασίας. Χρήση σε κρύο ή ζεστό μπουφέ, σε συστήματα self service καθώς και γραμμέςπροετοιμασίας φαγητού. Τα πιάτα ανεβαίνουν στο ύψος με τη χρήση ελατηρίων.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • κ..
Κωδικός Προϊόντος: 4301 Κωδικός Προϊόντος: 4301
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΗ έλλειψη χώρου είναι πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα στις επαγγελματικές κουζίνες.Η λύση είναι η κάθετη στοίβαξη των πιάτων και από 1 έως 6 m² που χρειάζονται για οριζόντιατοποθέτηση με την κάθετη χρειάζονται μόνο 0,2 m², ανάλογα το μοντέλο.Έτσι επιτυγχάνονται περίπου:• 20 % λιγότερη ενασχόληση•..
Κωδικός Προϊόντος: 3545 Κωδικός Προϊόντος: 3545
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΗ έλλειψη χώρου είναι πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα στις επαγγελματικές κουζίνες.Η λύση είναι η κάθετη στοίβαξη των πιάτων και από 1 έως 6 m² που χρειάζονται για οριζόντιατοποθέτηση με την κάθετη χρειάζονται μόνο 0,2 m², ανάλογα το μοντέλο.Έτσι επιτυγχάνονται περίπου:• 20 % λιγότερη ενασχόληση•..
Κωδικός Προϊόντος: 4302-4303 Κωδικός Προϊόντος: 4302-4303
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΗ έλλειψη χώρου είναι πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα στις επαγγελματικές κουζίνες.Η λύση είναι η κάθετη στοίβαξη των πιάτων και από 1 έως 6 m² που χρειάζονται για οριζόντιατοποθέτηση με την κάθετη χρειάζονται μόνο 0,2 m², ανάλογα το μοντέλο.Έτσι επιτυγχάνονται περίπου:• 20 % λιγότερη ενασχόληση•..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 35 (3 Σελ.)