Ανοξείδωτα σιφόνια βαρέως τύπου

(heavy duty drain traps - gullies)

 

stainless steel srainΚατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 πληρώντας τις πιο αυστηρές απαιτήσεις για την διασφάλιση της υγιεινής. Το κυλινδρικό σώμα πάχους 2 mm κατασκευάζεται με πρεσσαριστό καλούπι για την αποφυγή συγκολλήσεων και ραφών εξασφαλίζοντας εύκολο καθαρισμό χωρίς τη δημιουργία εστιών μικροβίων όπως στις γωνίες και στις αιχμές. Κατασκευάζονται με οριζόντια ή κάθετη απορροή.

 

 

stainless steel drain Με διαφορετικά καπάκια από 5 - 8 ή 10 mm πάχος επιτυγχάνονται διαφορετικές κλάσεις φορτίων έως Μ125kN σύμφωνα με τον κανονισμό 1253-2:2002. Για τις κλάσεις των φορτίων των σιφονιών μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ>>

Το τετράγωνο σχήμα εξασφαλίζει την συνέχεια με τα τετράγωνα πλακίδια του δαπέδου (100x100, 150x150, 200x200, 250x250, 300x300). Επιπλέον η επιφάνεια του σιφoνιού είναι σατινέ μετά από επεξεργασία που επιδέχεται με αμμοβολή δημιουργώντας αντιολισθηρή επιφάνεια.

 

drain filter smallΌλα τα σιφώνια περιλαμβάνουν εσωτερικά φίλτρο από διάτρητο φύλλο ανοξείδωτου. Η παγίδα του σιφονισμού δημιουργείται με εσωτερική καμπάνα που είναι ενσωματωμένη στο διάτρητο καπάκι, όπου σε συνδυασμό με τον υπερυψωμένο σωλήνα καταφέρνουν και διατηρούν σταθερή τη στάθμη του νερού σε ορισμένο ύψος. Το ύψος του νερού είναι μεγαλύτερο ή ίσο με ≥50mm σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κανονισμού 1253-1:2003.

 

drain dwg

Η σταθερή στάθμη του νερού ορισμένου ύψους λειτουργεί ως οσμοπαγίδα και εντομοπαγίδα. Δεν επιτρέπει στα νερά, σε μυρωδιές και έντομα από το σύστημα σωληνώσεων της αποχέτευσης να επιστρέψουν πίσω στον χώρο. Καπάκι και φίλτρο είναι εύκολα αποσπώμενα για να επιτρέψουν την πρόσβαση ράβδου στις σωληνώσεις για αποφράξεις, σε περίπτωση που χρειαστεί βάση των κανονισμών EN 1253-1:2003.

 

Ιδανικά για βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων, σφαγεία, φαρμακοβιομηχανίες και εργαστήρια, βιομηχανίες καλλυντικών, επαγγελματικές κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων, δημόσια κτίρια και οργανισμούς πχ. νοσοκομεία, ιδρύματα, φοιτητικές εστίες και γενικά σε όλους τους χώρους με απαιτήσεις σε υγιεινή.

 

Top

ΚΩΔΙΚΟΙ - ΜΟΝΤΕΛΑ - ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΚΛΑΣΕΙΣ ΦΟΡΤΙΩΝ

stainless steel vertical drains

stainless steel vertical drains

 

stainless steel drains

stainless steel drains horizontal outlet

 

Top

Για σύνδεση με τα ανοξείδωτα κανάλια αποστράγγισης τύπου Π αλλά και Ω χρησιμοποιούμε το παρακάτω τετράγωνο σιφόνι CGRX-300 σε διάφορες μορφές ανάλογα την εφαρμογή ως εξής:

stainless steel drains

 

Ανοξείδωτα σιφονάκια με παγίδα

(Light drain traps)

 

light drain trap

Κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 πληρώντας τις πιο αυστηρές απαιτήσεις για την διασφάλιση της υγιεινής. Με κυλινδρικό σώμα κατασκευασμένο με πρεσσαριστό καλούπι για την αποφυγή συγκολλήσεων και ραφών εξασφαλίζοντας εύκολο καθαρισμό χωρίς τη δημιουργία εστιών μικροβίων όπως στις γωνίες και στις αιχμές.


Η επιφάνεια είναι διάτρητη με οπές Ø 6mm ασφαλείας για γυμνό πόδι, για πεζούς κλάσης Η1,5kN σύμφωνα με τον κανονισμό 1253-2:2002 και έχει φινίρισμα γυαλιστερό υψηλής αισθητικής κατάλληλο για δάπεδο με πλακάκι (100x100, 150x150 και 200x200 mm). Κατασκευάζονται με οριζόντια ή κάθετη απορροή. Όλα τα σιφόνια περιλαμβάνουν εσωτερικά φίλτρο από ανοξείδωτο πλέγμα για την συγκράτηση των σκουπιδιών.

 

Ιδανικά για αρχιτεκτονικές εφαρμογές, αποδυτήρια, πισίνες, γυμναστήρια, μπαλκόνια, χώρους πλύσης, εργαστήρια και γενικά σε όλους τους χώρους με απαιτήσεις σε υγιεινή και αισθητική.

 

light drain trap

Ο σιφονισμός δημιουργείται με εσωτερική καμπάνα που είναι ενσωματωμένη στο διάτρητο καπάκι, όπου σε συνδυασμό με τον υπερυψωμένο σωλήνα καταφέρνουν και διατηρούν σταθερή τη στάθμη νερού ορισμένου ύψους. Το νερό που διατηρείται εκεί λειτουργεί ως οσμοπαγίδα και εντομοπαγίδα. Δεν επιτρέπει σε μυρωδιές και έντομα από το σύστημα της αποχέτευσης να επιστρέψουν πίσω στον χώρο.

 

Καπάκι και φίλτρο είναι εύκολα αποσπώμενα για να επιτρέψουν την πρόσβαση ράβδου στις σωληνώσεις σε περίπτωση που χρειαστεί βάση των κανονισμών EN 1253-1:2003. Το καπάκι βιδώνεται στο κυρίως σώμα του σιφονιού για την εύκολη χρήση του και σε κοινόχρηστους χώρους.

 

ΚΩΔΙΚΟΙ - ΜΟΝΤΕΛΑ - ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

light drain traps

Top